Aan onze website wordt momenteel hard gewerkt!

Betalen & Verzenden

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Verzenden en betalen: altijd met goedkeuring van het Webshop Keurmerk!

Betrouwbaar, dus zekerheid voor jou!

Verzenden/verzendkosten/Betalingen

Alle bestellingen vanaf €35,- worden kostenloos verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €35,- rekenen we een klein bedrag van €3,95. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten standaard €6,95 (PostNL of DHL Pakketservice) Ongeacht het bestelde bedrag.
 
Betalingsmethoden:

Ideal (ideaal om direct uw betaling via uw eigen bank te kunnen voldoen) 
Overboeking vooraf per bank/giro (u ontvangt uw bestelling nadat het totaalbedrag ontvangen is)

Creditcard: Mastercard
Betaling (contant of pin) in de winkel
 
U ontvangt altijd een bevestiging per mail zodra uw bestelling verstuurd wordt. Over het algemeen worden de artikelen binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden. Onverwachte situaties daar gelaten. U kunt er vanuit gaan dat uw pakketje in ieder geval binnen 5 werkdagen bij u binnen is. Mocht uw bestelling langer dan 24 uur op zich laten wachten, dan zullen wij u hierover per mail informeren.


Heeft u een bestelling geplaatst en gekozen voor de mogelijkheid vooruit te betalen, dan wordt uw bestelling maximaal 5 werkdagen gereserveerd. Is uw betaling na 3 dagen niet binnen, dan ontvangt u een geheugensteuntje per e-mail, reageert u hier niet op door te betalen binnen de aangegeven termijn, dan wordt uw bestelling geannuleerd.

 

Bankgegevens:

MOOS Deventer: 52.93.10.058

BIC:     DEUTNL2N

IBAN:   NL77DEUT0529310058

 
BETALEN ONDER REMBOURS
Betalen onder rembours is ook mogelijk bij MOOS KIDS. Bij pakketten onder rembours betaal je de kosten van je bestelling aan de postbode. De verzendkosten worden niet vooraf in rekening gebracht, maar deze betaal je ook aan de postbode, tesamen met je orderbedrag.
De kosten voor verzenden onder rembours bedragen € 12,50
Richtlijn voor het verzenden van bestellingen:
Besteld op dinsdag t/m vrijdag vóór 16.00 --> binnen 24 uur verzonden. 
Besteld op vrijdag ná 16.00, of zaterdag --> 
zaterdag verzonden, maar PostNL verwerkt de paketten op maandag en het wordt dinsdag bezorgd.
Zondag of maandag besteld, dinsdag verzonden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »